Tentang Kami

www.azieymart.com atau dulu dikenali sebagai www.aziemart.com adalah satu-satunya website yang pertama di Malaysia yang menjual pakaian untuk musim sejuk terpakai. Dimiliki oleh Noraziah binti Mat Nayan dan mula beroperasi pada tahun 2009 sehinggalah kini.

Pada tahun 2019 azieymart melangkah setapak lagi dengan menambahbaikan dan mempelbagaikan lg barangan jualan di website www.azieymart.com.

Bermula dari jualan secara kecil-kecilan dimana pada ketika itu bekalan stok untuk pakaian musim sejuk adalah amat sukar ini adalah kerana negara Malaysia hanya mengimport pakaian terpakai untuk musim panas sahaja.

Kami hanya menjual pakaian dari gred yang terbaik sahaja dan 95% daripadanya adalah hampir seperti baru, anda tidak perlu was-was apabila mengunjungi gedong azieymart.

Selain dari pakaian musim sejuk kami juga menawarkan pelbagai eksesori untuk musim sejuk seperti, 'wool sweater', 'thermal wear/long john', 'winter cap/beanies', 'winter scarf' dan sarung tangan musim sejuk.

Kami sentiasa memastikan semua pelanggan online kami akan sangat berpuashati dengan kualiti dan service yang kami tawarkan.

Kami juga akan sentiasa mendengar dan mengambil tindakan segera setiap teguran dan kritikan dari pelanggan-pelanggan kami.

Inshaallah anda pasti berpuashati selepas membuka bungkusan yang bakal anda terima selepas anda membeli dengan www.aziemart.com

Bagaimana Menghubungi Kami : How to contact us?

Jika anda ada sebarang pertanyaan/cadangan/komen tentang kami, barangan jualan kami atau kedai kami anda boleh terus hubungi kami melalui email azieymart@gmail.com atau anda boleh whatsup/call di 012-4400346, kami akan sentiasa mendengar anda ....